tiistai 15. lokakuuta 2013

Taas on uus kouluviikko hurahtanut käyntiin ja koululla on vähän hiljaista, kun suurimmalla osalla opiskelijoista on nyt syysloma. Meillä kuitenkin opiskelut jatkuu ihan normaalisti. Viikonloppuna kävimme kiertelemässä kaupungilla ja käytiin kahvilla ravintola Vivaldissa. Ravintola oli tosi kivan oloinen ja joku kerta menemme sinne kunnolla syömään. :)

Maanantaina kokkailimme Timin kanssa ja aiheena oli erilaiset linnut. Ruokalajeina olivat; Danish Christmas Duck, traditional Danish chicken, Braised hen ja staff turkey breast. Kaikki olivat siis oikein perinteistä tanskalaista. Lisukkeina olivat erilaiset kastikkeet, perunat, hedelmät ja vihannekset. Annokset olivat todella herkullisia! 

Tänään pääsimme kokkaamaan uuden opettajan Dorthen kanssa. Aiheena olivat pannukakut ja tanskalaiset donitsit (Danish donuts). Valmistimme tanskalaista hienoa jälkiruokaa nimeltä Flambéed pancakes Crêpe Suzettea. Opettaja kertoi jälkiruoan taustoista ja tilanteista milloin sitä käytetään Tanskassa. Lisäksi valmistimme tanskalaisia donitseja.

Huomenna aloitamme tutustumaan viineihin ja torstaina pääsemme tutustumaan Dorthen vanhempien kotiin. Innolla odotamme mitä kaikkea uutta opimmekaan vielä. 

Saimme brittipoikien opettajalta kuvia aijemmilta oppitunneilta, joten liitämme niitä myös mukaan. :) 

Tämmöstä täälä tällä kertaa! Kaikki edelleen hyvin ja me kyllä nautitaan olostamme täällä. :) Terkkuja!

-Iita ja Iida

Café Vivaldi

Ensimmäinen keittiötunti

Palle opettaa kalan fileoimista

Our lovely classmate, George :)


Iita, Jordan, Lauri ja Katja

Iida, Anette ja George

Loistava opettajamme, Tim.!


Ja taas onnistuttiin.. :D 

traditional Danish chicken

Danish Christmas duck









Flambéed pancakes Crêpe Suzette

Danish donuts





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti