torstai 31. lokakuuta 2013

Taas alkaa olla yks viikko lopuillaan täällä ja ei oo enää paljon jälellä. Tää viikko alotettiin leipomalla leipiä, sämpylöitä ja pullia. Oli ihan kivaa vaihtelua tuohon kokkaamiseen kun päästiin leipomaan. 






Luittenkin varmaan uutisista, että täällä oli kunnon myrsky. Ei uskaltanut ulos mennä kun näytti siltä, että puut kaatuu päälle. Kööpenhaminassa oli kuollukkin joku ja Timin (opettajan) katto oli lähtenyt irti. Onneks täälä Roskildessä ei kuitenkaa sattunu mitään pahempaa.

Tiistaina sitten järkättiin aamupalaa koulun opettajille. Tarjolla oli meidän maanantaina tekemiämme leipiä ja pullia kaiken näköisten lisukkeiden kanssa. Oli kiva järkätä asiakastilaisuus vaihteeksi. 






Keskiviikkona meillä oli teoriatunteja yrteistä ja mausteista. Meille pidettiin pienimuotoinen tunnistuskilpailu ja oltiin aika vahvoilla iitan kanssa :D Koulun jälkeen käytiin shoppailemassa ja illalla pelailtiin taas bilistä. Hierontaklubikin käynnistyi eilen. 




Tässä vielä vähän viime viikonlopun kuvailuja:





Tänään misailtiin huomista tilaisuutta varten. Valmistamme 3 ruokalajin menun asiakkaille täällä koulun ravintolassa. Meidän luokallamme on 8 tarjoilijaa joten meitä on keittiöllä huomenna vain 5 kokkia. Minun ja Iitan tehtävänä oli suunnitella alkuruoka ja valmistammekin sen huomenna. Teemme kylmäsavulohitartaria saaristolaisleivän ja vihersalaatin kera. 


Iitan kavereita suomesta .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti